fredag 11 juni 2010

Väder

Ännu en gång vaknar jag till regn. Jag tänker på alla stackars studenter och skolavslutningar igår och idag. Visst var det väl så att det alltid var fint på examen förr i världen? 2009 var även det ett undantag med minst lika ruggigt väder som idag.

Jag vet inte om jag vill vara med längre. Först en mycket sträng vinter, följt direkt av en kall regnig sommar utan att passera vår.
Får man stanna i sängen och dra täcket över huvudet?

3 kommentarer:

Marianne sa...

Det är precis mina tankar. Det mesta utomhusarbete har blivit försenat. Jag gjorde ett tappert försök och blev både lerig, frusen och blöt. Någon väckarklocka behövs inte längre, jag vaknar till ett skyfall. Men det är mest synd om dem som slutar skolan, det är inget vidare minne för dem.

Ann D. sa...

Jag håller verkligen med - nu får det bli lite sol och värme!

Bigmouth strikes again sa...

Vädret var definitivt bättre förr. Långa varma somrar. Vintrar med massor av snö så man kunde åka skidor och skridskor. I alla fall var det så i Västmanland.
Är lite kluven till blöta examensdagar. Trist på fina klänningar och kostymer, men samtidigt har jag en förhoppning om att det är mindre blött på andra sätt om det är regnigt väder.